Lavarunouden SM-kisojen Keski-Suomen karsinta keväällä 2017

Täällä voit keskustella kirjallisista tapahtumista, kirjoituskilpailuista, kursseista ja muusta kirjoittajien yhteiselosta. Saa vinkata ja tiedottaa!

Lavarunouden SM-kisojen Keski-Suomen karsinta keväällä 2017

ViestiKirjoittaja miiapirinen » Ke Helmi 15, 2017 10:36 am

Lavarunouden SM-kisojen eli Runopuulaakin Keski-Suomen karsinnat järjestettäneen tänäkin keväänä Jyväskylässä. Tarkemmat aikataulut selviävät myöhemmin; viime vuonna runoiltiin huhtikuun puolivälissä.

Ideana on, että kilpailijat lukevat runojaan ääneen ja tuomaristo antaa niistä pisteitä - ja yleisö tietenkin raikuvat aplodit. Kierroksia on kolme, joten kannattaa varata kolme runoa luettavaksi.

Kannattaa lähteä rohkeasti mukaan! Viime vuonnakin karsinnan voitti ensikertalainen, eli tämä ei ole vain tuttujen, julkaisseiden runoilijoiden juttu vaan ihan kaikille avoin. Alueellisen karsinnan voittajahan suuntaa sitten SM-finaaliin.

Lisätietoja löytyy tämän linkin takaa: siellä on mm. tarkemmat säännöt ja sinne tulevat myöhemmin myös ilmoittautumisohjeet ja aikataulut. Ilmoittautua voi paikan päälläkin.

Ja vaikka runoilu ei kiinnostaisikaan tai lavalle nouseminen jännittää, aina kannattaa tulla mukaan vaikka sitten kuuntelemaan muiden runoilua! Runopuulaaki on perinteisesti ollut varsin iloinen tapahtuma, jossa yleisö viihtyy.
miiapirinen
 
Viestit: 20
Liittynyt: Ti Tammi 03, 2017 12:34 pm

Paluu Taiteilijaelämää

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron