Tervetuloa proosa-alueelle - lue ohjeet tästä!

Täällä voit julkaista proosatekstisi, lukea muiden proosatekstejä sekä antaa ja saada palautetta.

Tervetuloa proosa-alueelle - lue ohjeet tästä!

ViestiKirjoittaja miiapirinen » To Helmi 02, 2017 6:02 pm

Tällä alueella voit vapaasti jakaa kaikkea kirjoittamaasi proosaa. Voit myös lukea ja kommentoida muiden kirjoittajien tekstejä.

Muut genrekohtaiset alueet löydät tästä: runous, draama, muut tekstit.

Tee tekstillesi uusi keskusteluketju, jotta lukijat löytävät sen helposti ja tekstistä on helppo keskustella. Tämä onnistuu menemällä proosa-alueen sivulle ja klikkaamalla “uusi aihe” (vasemmalla heti alueen nimen alapuolella). Tekstien kommentointi onnistuu klikkaamalla "vastaa viestiin".

Huom. Sinun täytyy olla rekisteröitynyt foorumille ja kirjautunut sisään, jotta voit aloittaa uusia aiheita ja kommentoida jo olemassaolevia. Löydät ohjeet rekisteröitymiseen, kirjautumiseen ja viestien kirjoittamiseen täältä.

Voit liittää tekstisi suoraan tekstikenttään kopioimalla sen tekstinkäsittelyohjelmasta (kopioi&liitä tai pikatoiminnoilla ctrl+c ja ctrl+v). Voit myös ladata tekstin liitteenä: Klikkaa viestikentän alla olevaa "liitetiedostot"-tekstiä. Klikkaa "valitse tiedosto", valitse tiedosto ja klikkaa "lisää tiedosto". Voit liittää esimerkiksi kuvia (vaikkapa kuvan runosta) tai tekstiasiakirjoja (jos olet kirjoittanut pidemmän tekstin esim. Wordilla tai OpenOfficella). Lukijan kannalta on helpompaa, jos teksti on suoraan tekstikentässä, mutta liitetiedosto voi olla hyvä valinta, mikäli esimerkiksi haluat säilyttää tietyt asettelut/muotoilut.

Jos haluat, voit kirjoittaa tekstillesi lyhyet saatesanat joko sen alkuun tai loppuun. (Erota saatesanat varsinaisesta tekstistä selvästi!) Saatteessa voit kuvailla tekstin syntyä tai merkitystä itsellesi. Jos sinulla on ajatuksia siitä, millaista palautetta haluaisit tekstistäsi, se kannattaa mainita. Voit vaikkapa kertoa, että haluat kuulla etenkin tekstin herättämistä tunteista tai että kaipaat kommentteja etenkin tekstin aloituksesta. Tällaiset suuntaviivat helpottavat palautteen antamista.

Se, minkä verran keskustelua käydään ja palautetta annetaan, riippuu teistä kaikista foorumin käyttäjistä. Emme tietenkään voi taata, että jokainen täällä julkaistu teksti kerää kommentteja. Te voitte kuitenkin vaikuttaa asiaan. Lukekaa toistenne tekstejä ja kommentoikaa niitä; lyhytkin kommentti on arvokas. Omaa tekstiä koskeviin kommentteihin kannattaa myös vastata. Näin syntyy hedelmällistä keskustelua.
miiapirinen
 
Viestit: 20
Liittynyt: Ti Tammi 03, 2017 12:34 pm

Paluu Proosa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron